CROPIX
KAO PRIČA IZ BAJKE

BRITANSKI TABLOID OBJAVIO 'TRANSFER-BOMBU' Nasljednik Slavena Bilića dovodi jednog od najboljih igrača Hajduka!?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. studeni 2017. 10:37

Britanski The Sun objavio je zanimljivu vijest nakon novog poraza West Hama ovoga vikenda. Po pisanju poznatog tabloida, novi menadžer West hama David Moyes dobio je budžet od 30 milijuna funti u zimskom prijelaznom roku, a prvi na listi igrača koje želi dovesti su mu William Carvalho i Hajdukov Hamza Barrya.

Moyes je u nedjelju odradio prvu utakmicu na klupi Hammersa i odmah upisao 2:0 poraz kod Watforda, čime je West Ham gurnut još dublje u zonu ispadanja i trenutno je 18. momčad lige sa samo devet bodova iz 12 utakmica.

Po pisanju Suna, Moyes je detektirao problem u veznom redu, i na vrhu liste želja mu je portugalski reprezentativac iz lisabonskog Sportinga kojega je želio dovesti i Slaven Bilić, a cijena mu je oko 25 milijuna eura. Druga Moyesova investicija bila bi znatno skromnija, ali puno zanimljivija hrvatskim navijačima, jer radi se o Hajdukovom veznjaku Hamzi Barryju, jednom od rijetkih igrača koji je od svog dolaska na Poljud igrao konstantno dobro.

Ako je za vjerovati The Sunu, West Ham je za Barryja spremio 5,5 milijuna eura, što je čak dvadesetak puta više od iznosa koji je Hajduk platio za njega u kolovozu 2016. godine (250.000 eura).

Hamza, koji je i reprezentativac Gambije, potvrdio se na Poljudu kao pravo pojačanje, a vrijednost mu se u međuvremenu i po Transfermarktu popela na 1,5 milijuna eura.

Rezultati by SofaScore

Linker
19. travanj 2024 21:19