Foto: Tomislav Kristo / CROPIX
O TOME SE ŠUŠKA

DINAMO JE PROPUSTIO BOČKAJA, HOĆE LI PONOVNO POGRIJEŠITI? Svi pričaju o ovom Lokomotivinom dvojcu, ali je li jedan od njih pravi igrač za Modre?

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 19. studeni 2017. 12:12

Ivan Šunjić bio je opcija na ljeto, no ostao je još ovu sezonu na Kajzerici s velikom šansom da 2018. ipak dođe u Maksimir.

Stalno se spominju Ivanušec i Majer, dvojica ‘najisturenijih’ Lokomotivinih mladaca, no pitanje je hoće li oni doista u Dinamo ili će ipak put inozemstva. No, među svima njima možda bi u Dinamo na zimu mogao Fran Karačić.

Momak ima 21 godinu, izdanak je i Lokomotivine škole, iako je ranije igrao i u Kustošiji i Zagrebu, igra desnog beka i u dosta se ovogodišnjih partija pokazao dobrim. Zabio je Hajduku u Kranjčevićevoj, ima jednu asistenciju,protiv Hajduka na Poljudu, Splićani ga očito posebno ‘pale’. Naravno, nije mu to glavna viza za Dinamo, niti su brojke takve da se od njih pada u nesvijest, međutim Karačić je ove jeseni pokazao da je pouzdan desni bek, odrađuje svoje zadatke maksimalno. Je li, dakle, on igrač za Dinamo? Trebao bi igrati u nedjelju protiv Modrih pa neka se pokaže i dokaže.

Cropix

Zašto ga uopće spominjemo? Jasno je, Dinamo ima problema na toj poziciji, Cvitanović više vjeruje Rrahmaniju nego Stojanoviću, Matel je ozlijeđen i bit će joj neko vrijeme pa bi na zimu Modri mogli potražiti i novog desnog beka. Problem očito postoji, a Karačić je tu u blizini, možda je baš on idealna opcija.

Propustili su Modri Bočkaja prošle zime, Grezda im se nije činio zanimljiv, Šunjić je zamalo otišao u Belgiju i prošao ispod radara. Njega još mogu imati, kao i Majera i Ivanušeca, no, dojam je da im je u ovom trenu baš Karačić najpotrebniji, jer mjesto desnog beka trenutno Cvitanoviću zadaje najveće glavobolje. Čim je Rrahmani ispred njega znači da Stojanoviću ne vjeruje dovoljno, a pitanje je dokad će kosovski reprezentativac igrati na toj poziciji na visokoj razini.

Linker
16. travanj 2024 14:12