CROPIX
NAJTEŽA ODLUKA U KARIJERI

DINAMO NEĆE PUSTITI HRVATSKOG REPREZENTATIVCA ZA MANJE OD MILIJUN EURA Sve je dalje od prve momčadi, a ponuda iz Turske je i dalje na stolu

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 25. srpanj 2017. 11:32

Možda vam je pomalo dosadno, ali opet smo na temi Josipa Pivarića. Klupski nam izvori tvrde da za njega i dalje postoji ponuda iz Turske, vrlo ozbiljna, ali i da su se pojavile još neke. U plavom domu tvrde da bi svom dokapetanu izašli u susret te da bi ga pustili po, nazovimo je, prihvatljivoj cijeni.

No što je prihvatljiva cijena za Dinamo? Pa, ona bi za Pivarića iznosila negdje oko milijun eura. Moglo bi i nešto manje, nikome ne pada na pamet stvarati probleme zaslužnom igraču i hrvatskom reprezentativcu. Isto tako saznajemo da sve, zapravo, ovisi o - Pivariću. On treba odlučiti hoće li prihvatiti ponudu iz Turske.

Vladimir Dugandzic / CROPIX
CROPIX

Jasno, o njegovoj se koži radi, dokapetan Modrih treba sagledati sve moguće aspekte ugovora, vidjeti je li zadovoljan plaćom koju bi dobivao u turskom klubu kojem se ime zasad krije. Također, važno je i koliko je ambiciozan taj klub, kakva mu je perspektiva. Pivarić neće otići samo da bi otišao. Makar, iskreno, ni za njega u ovoj konstelaciji snaga u Dinamu nema baš previše perspektive jer je jasno da će na lijevom boku prva opcija biti Čeh Jan Lecjaks. A ako Borna Sosa ne ode u Inter, onda je svakako jasno da će taj talentirani mladić biti projekt kluba.

Linker
20. travanj 2024 04:34