CROPIX
CICO JE ZADOVOLJAN

DINAMO U OPĆOJ OFENZIVI U jednom danu 'riješena' dva stopera, je li jedan nasljednik Marka Roga

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. kolovoz 2016. 01:19

Dinamo je riješio i stopersko pitanje. Direktor Modrih Tomislav Svetina nam je kazao:
- Dolazi Dino Perić!

Znate tko je Perić (22), mladi i iznimno perspektivni stoper Lokomotive kojem se predviđa lijepa karijera. Nije to sve, direktor kaže da dolazi i Amir Rrahmani (22). Radi se i nogometašu Splita, reprezentativcu Kosova koji će se u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo suprostaviti Vatrenima.

Taj 22-godišnjak je u HNL-u pokazao svoju kvalitetu, te će svakako biti dobar posao. Možda kao Marko Rog... Jer, očito kad netko stigne iz Parka mladeži, onda je to pun pogodak. Uz informaciju da će Rrahmani po svemu sudeći biti posuđen Lokomotivi. Jer, s obzirom da su Modri Lokosima ‘oteli’ Perića, za očekivati je da će nekoga i posuditi momčadi Tomislava Ivkovića. Također, direktor je potvrdio da se Modrima iz Lokomotive, osim spomenutog Perića, priključuje i Ivan Fiolić.

Dva stopera stižu, a brazilski mediji da bi mogao i treći. Kažu da je Lucao, branić Sao Paula dogovorio dolazak na posudbu do kraja sezone, ali da se klubovi moraju dogovoriti oko svote za koju ga Dinamo može otkupiti. Sao Paulo bi, navodno, šest milijuna eura, Dinamo mnogo manje pa se čini da od svega i neće biti ništa. Pogotovo sad kad dvojica obrambenih igrača dolaze u Maksimir. Ali, tko zna, vrijedi zabilježiti.

Na kraju se izgleda odustalo od Pedra Miguela, nogometaša koji je nekad igrao u klubu Zlatka Kranjčara, Al Ahliju, bilo je prekomplicirano u kratkom vremenu do kraja prijelaznog roka.
Kranjčar je trebao stopera, jer će Lešković na operaciju, pa će po procjenama izbivati najmanje tri mjeseca, problema s ozljedom ima Gordon Schildenfeld, tako da se definitivno ništa nije smjelo prepustiti slučaju.

Linker
20. travanj 2024 01:23