CROPIX
PROBLEM JE I VELIKA PLAĆA

DINAMOV NAPADAČ TRAŽENA JE ROBA U EUROPI I JUŽNOJ AMERICI Modri ga nikako ne žele dati na posudbu, a on se odlučio vratiti odakle je i došao?!

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 27. lipanj 2017. 20:51

Iako ne igra, a možda i baš zato, Angelo Henriquez tražena je roba, barem među manje bogatim klubovima. Nekidan Alaves, sad i Universidad de Chile, klub iz kojega je Henriquez i otišao u Europu. Očito misle da bi Angelo mogao biti jeftiniji jer u Dinamu nije u prvom planu te da bi baš kod njih mogao proigrati.

Dakle, čileanski mediji pišu da bi ga njegov bivši klub, koji vapi za rješenjem u napadu, htio dovesti na jednogodišnju posudbu. No tvrde Čileanci da bi problem mogla biti njegova velika plaća u Dinamu, kao i taj novonastali interes španjolskog Alavesa. U Dinamu, zasad, ne govore da imaju išta ozbiljno vezano uz Henriqueza, a teško da će ga pustiti na posudbu dok su još u potrazi za napadačem.

Inače, nakon jednog starta na večernjem treningu u nedjelju Henriquez je pao i ostao ležati. Uskomešali su se i liječnik i maseri, trening je nakratko bio prekinut, izgledalo je da je Čileanac ozbiljnije stradao. Međutim, prošao je dobro, puknula mu je samo koža podno jagodične kosti, pa je dobio nekoliko šavova. Tko ga je unakazio? Nismo vidjeli, ali ovoga puta nije Gojak.

Linker
24. travanj 2024 12:31