REUTERS
NIMALO MU SE TO NE SVIĐA

ELEGANTNO 'SPUSTIO' NEYMARU Komentar legendarnog bivšeg engleskog reprezentativca o najbogatijem transferu obišao svijet i podijelio navijače

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. kolovoz 2017. 12:34

Otkako je postalo izvjesno da je transfer Neymara iz Barcelone u PSG samo pitanje trenutka na društvenim mrežama traju polemike o najbogatijem transferu u povijesti nogometa.

Vjeruje se da će PSG za brazilskog napadača platiti 222 milijuna eura odštete i tako pregaziti dosadašnji najbogatiji transfer koji drži Paul Pogba (iz Juventusa u Manchester United za 104 milijuna eura).

Povodom Neymarovog transfera oglasio se i legendarni Gary Lineker, bivši engleski reprezentativac i bivši igrač Tottenhama, Leicestera i Evertona.

"Oh Neymar, postoji samo jedan smjer u kojem se može ići nakon Barcelone, a to je unatrag", napisao je Lineker, a njegov je tvit postao pravi hit. U nepunih sat vremena dobio je 20.000 lajkova i 11.000 retvitova.

Reakcija ima svakakvih, a većina se slaže s njegovim mišljenjem.

Ranije tijekom dana od Neymara se oprostio i Lionel Messi, a igračev agent potvrdio je kako bi njegovo predstavljanje u Parizu trebalo biti do kraja tjedna.

Linker
25. travanj 2024 09:16