Reuters / Sergio Perez Livepic
KAŽE AGENT

ENGLESKI GIGANT RUŠI VLASTITI SVJETSKI REKORD? Jedan od najboljih igrača današnjice na rubu čudesnog transfera, mogao bi i Hrvatima

Piše: Toni RončevićObjavljeno: 23. travanj 2017. 18:28

Madridski Atletico mogao bi lako ostati bez Antoinea Griezmanna na kraju sezone, što je potvrdio i njegov menadžer Eric Olhats.

Antoine Griezmann već se neko vrijeme nalazi na radaru najvećih europskih klubova, a Atletico nije voljan prodati svog najboljeg pojedinca, pa je kupcima jedina nada odštetna klauzula: ona iznosi čak 100 milijuna eura i ukoliko pristigne ponuda u toj visini - klub je mora prihvatiti.

- Odštetna klauzula je neizbježan način da Antoine ode iz kluba. Zainteresiran je Real Madrid, ali i Manchester United koji nas je kontaktirao i upoznao s planovima, a bili su i najbrži te prvi s ponudom - izjavio je Olhats.

Osim Reala (gdje igraju reprezentatvci Hrvatske Modrić i Kovačić) i Manchestera, piše se o interesu još nekih klubova, međutim, naravno da samo rijetki mogu parirati iznosu od 100 milijuna eura. Moguće je da konačna odšteta bude i veća, ukoliko dođe do licitacije, pa bi Griezmann mogao srušiti i svjetski rekord od 105 milijuna eura - inače u vlasništvu Paula Pogbe koji je iz Juventusa došao upravo u Manchester United.

Raspoloženi Francuz je ove sezone zablistao s 25 pogodaka u svim natjecanjima, a bio je i nominiran za najboljeg igrača svijeta za 2016. godinu i bit će zanimljivo vidjeti čiji će dres možda nositi od ljeta...

Linker
20. travanj 2024 04:22