REUTERS/Albert Gea
VELIKA ŽELJA KATALONACA

ENGLEZI IH UPORNO ODBIJAJU, ALI U BARCI NE ODUSTAJU Svim silama žele dovesti jednu od najvećih zvijezda: Na Nou Camp stiže ponuda od 150 milijuna eura

Piše: HinaObjavljeno: 26. listopad 2017. 17:50

Premda je Liverpool odbio već četiri ponude, katalonski velikan Barcelona ne odustaje od Brazilca Philippea Coutinha. Posljednja Barcina ponuda za brazilskog ofenzivnog veznjaka iznosila je 125 milijuna eura, no Liverpool je upalio crveno svjetlo.

Španjolski mediji navode kako će Barcelona u siječnju ponovo pokušati, ovoga puta ponudit će 'redsima' 150 milijuna eura.

Liverpoolov menadžer Juergen Klopp je više puta ponovio kako 25-godišnji Coutinho nije na prodaju, ali i da on ne može spriječiti vlasnike kluba ukoliko se odluče na prodaju. Međutim, nakon posljednjih loših rezultata Kloppu prijeti otkaz. Liverpool se u prvenstvu nalazi na skromnom devetom mjestu sa čak 12 bodova manje od lidera Manchester Cityja.

Brazilski nogometaš je propustio otvaranje sezone zbog problema s leđima, a nakon što se oporavio u osam susreta je zabio četiri gola.

Linker
23. travanj 2024 03:37