Tullio M. Puglia/Getty Images
TRAŽENI HRVATI

ENGLEZI OTKRIVAJU! GOTOVO JE, U IDUĆA 24 SATA PERIŠIĆ ĆE BITI IGRAČ UNITEDA Još jedan Hrvat na meti Engleza, Španjolci odbili ponudu od 25 mil. eura

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. srpanj 2017. 15:14

Saga oko transfera Ivana Peršića u Manchester United traje već mjesecima, a ako je za vjerovati medijima u Italiji ta bi se priča trebala završiti u iduća 24 sata kada bi Vatreni konačno trebao potpisati ugovor s 'crvenim vragovima', prenosi engleski Sun.

United i Inter su navodno postigli dogovor prema kojem bi Englezi trebali iskrcati 45 milijuna eura plus dodatnih pet milijuna eura bonusa koje bi Hrvat trebao ostvartiti na temelju pojedničnih uspjeha u Unitedu.

U prilog tome da će Perišić San Siro uskoro zamijeniti Old Traffordom ide i činjenica da su u Interu već pronašli njegovog nasljednika, a to bi trebao biti mladi Senegalac Keita Balde Diao koji ne želi potpisati novi ugovor s Lazijem.

Ukoliko zaista dođe do tranfera Ivana Perišića u Manchester United, to će biti sjajan posao za Talijane koji su hrvatskog reprezentativca prije dvije godine doveli iz Wolfsburga za 19 milijuna eura.

Osim Perišića još je jedan Hrvat u centru pažnje, a riječ je o Mateu Kovačiću za kojeg je nedavno stigla ponuda iz Londona, točnije iz Tottenhama. Englezi bi voljeli vidjeti veznjaka Reala i hrvatske reprezentacije u svojim redovima, ali njihova je prvotna ponuda od 25 milijuna eura odbijena je od strane Madriđana.

Španjolski list 'As' javlja kako ga se legendarni Zinedine Zidane nema namjeru odreći jer ipak računa na njegove usluge u nadolazećoj sezoni, dok s druge strane u Tottenhamu upravo u Kovačiću vide veliki zalog za budućnost i igrača oko kojeg bi se trebala graditi igra Spursa.

Ranije se još spominjao i interes Slavena Bilića i West Hama, ali izgleda kako je takav rasplet daleko od realizacije.

Linker
16. travanj 2024 10:52