REUTERS
PALO I VELIKO OBEĆANJE

EUROPA BRUJI O NOVOM SENZACIONALNOM TRANSFERU Već otpisani stari lisac sa osiguranih 125 milijuna eura otima Realu najtraženijeg nogometaša svijeta!?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. srpanj 2017. 17:29

Najtraženiji nogometni mladac Kylian Mbappe i dalje je tema broj 1 na Otoku, ali i u europskim okvirima. Dan nakon službenog početka prijelaznog roka gotovo svi engleski mediji objavili su priču o novoj Arsenalovoj ponudi za 18-godišnjeg Monacovog napadača čije ime zasad žari i pali mercatom.

Već se mjesecima piše kako je Mbappe gotovo sigurno novi igrač Reala, Monaco je nedavno navodno odbio i Liverpoolovih 100 milijuna eura (kao i 135 milijuna eura od izravnog konkurenta PSG-a), a sada se u priču uključio i Arsenal.

Po toj novoj verziji, menadžer Arsenala Arsene Wenger već je osigurao 125 milijuna eura sa kojima misli potući Real u senzacionalnom transferu te vratiti mir i nadu na Emirates.

Kontroverzni fracuski trener veliki je obožavatelj mladog napadača i spreman je povući sve svoje veze u domovini kako bi Mbappea 'odvukao' iz Španjolske na Otok, piše Mirror.

Wenger je navodno već razgovarao s Kylianovim ocem Wilfriedom i doslovno mu obećao da će njegov sin imati osigurano mjesto u prvih 11, dok bi u Realu mogao ostati 'gladan nogometa', barem u prvoj sezoni, piše engleski dnevnik.

Uspije li stari lisac u tome naumu, vjerojatno bi barem malo ublažio kritike navijača koji gorljivo traže njegov odlazak iz kluba nakon više od dva desetljeća.

Jedno je sigurno - nakon što je Mbappe uklonio ime Monaca iz svoje biografije na Twitteru, postalo je jasno da ćemo uskoro biti svjedoci rekordnog nogometnog transfera. Pitanje je samo gdje će završiti - u igri su zasad Real, Liverpool, Arsenal, ali i bogati Manchester City.

Lacazette u rekordnom transferu stiže na Emirates!?

Francuski mediji u nedjelju javljaju kako je Arsene Wenger uspio dogovoriti već neko vrijeme aktualni transfer Alexandrea Lacazettea u Arsenal.

26-godišnji napadač Lyona trebao bi stići na Emirates u rekordnom transferu - nikada prije Topnici nisu jednog igrača platili 53 milijuna eura, koliko se spominje uz ovaj posao. Wengerov rekorder dosad je bio Mesut Özil sa 48 milijuna eura 2013. godine.

Linker
19. travanj 2024 12:32