Lars Baron/Getty Images / Getty Images
U FRANCUSKOJ SE SLAŽE NEŠTO VELIKO

GOTOVA STVAR! DOGODIO SE NAJVEĆI TRANSFER OVE GODINE Šeici iskeširali vrtoglavih 70 milijuna eura za jednog od najboljih napadača svijeta

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 31. svibanj 2017. 15:24

Trenutačno jedan od najboljih napadača svijeta, Gabonac Pierre-Emerick Aubameyang (27) prešao je u jedan od najbogatijih klubova svijeta, francuski PSG.

Već dvije sezone ovaj fantastični nogometaš povezuje se s velikanima europskog nogometa, ali ako je za vjerovati medijima u Francuskoj, tome je sada došao kraj. Naime, bogati šeici su Borussiji Dortmund iskrcali 70 milijuna eura, a od službenog potpisa, Aubameyanga dijele samo detalji koje treba dogovoriti s Parižanima.

Ove je sezone za žuto-crne utrpao ukupno 31 pogodak te je zahvaljujući tom fantastičnom učinku bio i najbolji strijelac Bundeslige.

Iako su se s njegovim dolaskom povezivali i Real Madrid, Arsenal, Manchester United, te mnogi drugi, Gabonac je ipak u konačnici izabrao povratak u rodnu zemlju.

Valja napomenuti kako je u Borussiju stigao 2013. još godine za 13 milijuna eura. Još uvijek nisu poznati detalji ugovora, ali Aubameyang bi trebao zarađivati oko 10 milijuna eura i dobiti još šest nakon što ugovor bude potpisan.

Linker
24. travanj 2024 20:17