Robert Matić / Hajduk.hr
SLUŽBENO POTVRĐENO

HAJDUK DOVEO DRUGO OVOLJETNO POJAČANJE Nakon Josipa Radoševića 'Bijeli' su vratili još jednog svog igrača: 'Ovo je za mene veliki korak naprijed'

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 13. lipanj 2017. 19:56

Nakon Josipa Radoševića, Hajduk je na Poljud vratio još jednog svojeg igrača. Ivan Pešić ponovno je igrač Hajduka, potpisao je ugovor s Bijelima te će od prvog dana priprema u petak biti na raspolaganju treneru Joanu Carrillu, piše Slobodna Dalmacija.

- Napokon sam se vratio kući, bila mi je to velika želja, hvala Hajduku! - bile su prve Ivanove riječi nakon potpisa ugovora.

Pešić je bio Hajdukov junior, upisao je i jedan službeni nastup za prvu momčad, prije gotovo sedam godina u kup-dvoboju protiv Jadrana iz Gunje. Ukupno je, računajući i prijateljske, za Hajduk nastupio deset puta, postigao dva gola.

- Hajduk me odgojio, bio sam šest godina na Poljudu, presretan sam zbog činjenice da sam ponovno dobio prigodu odijenuti bijeli dres. Ovo je veliki korak naprijed za mene, smatram, i veliko priznanje a ja ću se na svakom treningu i na utakmicama truditi vratiti ukazano povjerenje. Već sam rekao, ulaskom u Poljud osjećam se kao u svojem domu, radujem se prvom danu priprema i vjerujem kako ćemo svi zajedno imati puno uspjeha u idućem razdoblju. Momčad jako dobro poznajem, mislim da mi neće trebati puno vremena za prilagodbu. Hajduk ima vrlo dobru momčad, odlične igrače, a ta pozitivna konkurencija sve nas gura prema naprijed.

Pešić je na Poljud stigao iz Parka mladeži. Između Hajduka i Splita bio je član Šibenika i Zadra.

- Ivan je dobra prilika za Hajduk. Bio je slobodan, ima dobru sezonu iza sebe. Odigrao je 35 utakmica i zabio 6 golova i zanimljiv je na nogometnom tržištu. Radi se o igraču koji je potekao iz Hajdukove omladinske škole i samo je bilo potrebno usaglasiti uvjete - kazao je sportski direktor Bijelih Mario Branco.

Linker
25. travanj 2024 17:54