Valerio Pennicino/Getty Images
IPAK OSTAJE NA ČIZMI?

HAJDUK OSTAO BEZ MILIJUNA ZBOG MOURINHOVOG 'KOCKANJA'? Talijani sredili problem i sada žele zadržati hrvatskog reprezentativca na San Siru

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 30. lipanj 2017. 22:02

Inter Milan je prijavio kako je ispunio financijski fair-play prodajom igrača i s tržišta je “povukao” Ivana Perišića. Na San Siru su uspjeli pronaći kupce za Caprarija, Di Marca, Mianguea, Eguelfija, Gravilliona, Beneventu i Banegu čime su uspjeli pokriti minuse, prenosi Slobodna dalmacija.

Nije tajna da je Inter bio u problemu, imao manjak od 30 milijuna eura zbog čega je najvrjedniji eksponat klub naš reprezentativac bio u prodajnom izlogu. U Interu su ga procijenili na 50 milijuna eura. Ozbiljno je zagrizao Manchester United, ali se očito Jose Mourinho previše kockao, spuštao cijenu do neprihvatljivih 30 milijuna eura i na kraju izvisio.

Kao javlja Talksport.com ta škrtost menadžera “crvenih vragova”, jer Inter je skupio čak i više novca nego mu je potrebno, te je stupio u pregovore s Perišićevim menadžerom kao bi produljili ugovor do 2022. godine uz mjesečnu plaću od oko 300.000 eura ili gotovo 3,5 milijuna eura godišnje.

Marcelo Brozović je još uvijek na tržištu, ali za njega Inter traži najmanje 20 milijuna eura ili ništa od kupovine. Sada im pak više ne visi UEFA-ina prijetnja i ne moraju nužno prodavati igrače.

Linker
24. travanj 2024 12:32