Josip Kvesić
 Foto: Zeljko Hajdinjak / CROPIX
PET DO 12

HAJDUK PRONAŠAO POJAČANJE ZA KRITIČNU POZICIJU Na Poljud stiže bivši igrač Varteksa

Piše: Frane VulasObjavljeno: 30. kolovoz 2016. 21:08

Hajdukovo rješenje za deficitarnu poziciju lijevog beka trebao bi biti Josip Kvesić, piše Slobodna Dalmacija. Bivši nogometaš Željezničara 25-godišnji Kvesić na Poljudu bi u samoj završnici prijelaznog roka trebao proći testove i liječničke preglede.



Ukoliko sve bude u redu i ako s klubom nađe zajednički jezik, a obje strane su na najboljem putu da to danas naprave, nogometaš koji je prošle sezone kao igrač turskog prvoligaša Antalyaspora bio na posudbi u drugoligašu Karsiyaki u nastavku karijere trebao bi nositi bijeli dres.

Kvesić je već bio blizu dolaska na Poljud prije godinu i pol kada je još bio član Željezničara. Na koncu je otišao u Tursku gdje se nije naigrao i zbog ozljeda.


Protekle sezone bio je na posudbi u drugoligašu Karsiyaki, ali joj zbog dvije ozljede mišića nije mogao pomoći da se spasi od ispadanja u niži rang. Kvesić je bivši mladi reprezentativac BiH, a dobio je svojevremeno i poziv za seniorsku reprezentaciju, ali je tu akciju morao preskočiti zbog ozljede.

Svojedobno je njegov agent, Edvin Kurtagić kazao kako je posudba u Karsiyaki bila najskuplja posudba u povijesti druge turske lige.

Podsjećamo vas da je Kvesić u Antalyaspor prešao još ljetos iz Željezničara ali se nije pretjerano naigrao.

Karijeru je počeo u Širokom Brijegu, potom je igrao u Žilini, Varteksu, Željezničaru pa u Turskoj, prvo u Antalyasporu pa potom na posudbi u Karsiyaki. Ugovor s Antalyasporom veže ga prema dostupnim podacima još dvije godine, dogovor s Hajdukom morao bi se finiširati danas prije kraja prijelaznog roka.

Linker
23. travanj 2024 20:54