Matic Črnic
 Screenshot: Youtube
JUNAK DOMŽALA

HAJDUK U LOVU NA BILIĆEVOG 'KRVNIKA' Pušnik ga jako dobro poznaje. Cijena? Prava 'sitnica'...

Piše: Vedran BabićObjavljeno: 30. srpanj 2016. 16:42

Momak koji je potopio Bilićev West Ham zanimljiv je Hajduku. Pisali smo već o njemu, ime mu je Matic Črnic (24), Slovenac je, krilni napadač Domžala.

U četvrtak navečer postigao je oba gola u slavlju nad "čekićarima" u trećem pretkolu Europske lige. Prvo je realizirao penal za 1:0, a onda je početkom nastavka iskosa pogodio "malu mrežu" za konačnih 2:1. Junak!

Črnic je inače ponikao u Mariboru i prošao je niže uzraste slovenske reprezentacije, a u Domžale je prešao u siječnju prošle godine. Ove je godine i dvaput nastupio za A reprezentaciju u prijateljskim susretima. Hajdukov trener Marijan Pušnik dobro ga poznaje i cijeni, zanimljiv mu je, piše Slobodna Dalmacija.

Daleko je to još od realizacije, ali u svakom slučaju, Črnic je skrenuo pažnju na sebe. Ako Domžale ispadnu od West Hama, a Hajduk ne dozvoli senzacionalni preokret protiv Oleksandrije, sve je moguće.

Hajduk ima Črnica na radaru, premda ga se ne može dovesti besplatno. Igrač ima ugovor i trebalo bi izdvojiti određeni iznos za odštetu slovenskom klubu, a Transfermarkt ga procjenjuje na 500 tisuća eura.

Je li Črnic Pušnikov skriveni adut za posljednje pretkolo Europske lige? Ili za razdoblje nakon toga? Još ćemo vidjeti, ali Hajduk ga svakako drži na oku.

Linker
24. travanj 2024 04:02