Silvio Anočić
 Ronald Gorsic / CROPIX
NOVA ŠANSA U KARIJERI

HRVATSKA DOBILA JOŠ JEDNOG IGRAČA U SERIE A Mladi branič se rastao s Tottijem, Džekom i društvom, trenirat će ga splitski stručnjak

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 11. kolovoz 2017. 00:19

Hrvatska će u novoj sezoni imati još jednog igrača u Serie A. Naime, Silvio Anočić (20), igrač Rome, potpisao je jučer jednogodišnju posudbu s Genoom.

Mladi lijevi bek u Romi je već tri godine, a nedavno je potpisao i novi ugovor koji mu istječe 2020. U Rimu su procijenili da je došao trenutak da igra seniorski, prvoligaški nogomet, pa su ga uputili na posudbu, koja ima i pravo prvokupa po isteku posudbe. Međutim, isto tako i Roma ga dogodine može vratiti u svoje jato, ali će za to morati Genoi platiti određen iznos.

Dobra je stvar za Anočića što će ga u Genoi trenirati Ivan Jurić, vjerojatno će dobiti pravu priliku i doći i u fokus izbornika U-21 reprezentacije Nenada Gračana. U svakom slučaju, novi iskorak i nova šansa u karijeri za Anočića, koji je u Romi uglavnom trenirao s prvom momčad, bio i na pripremama s Tottijem, Džekom i društvom, ali nije dobio šansu zaigrati u službenoj utakmici za prvu momčad Rimljana. No, sad je u Genoi gdje bi ubrzo mogao osjetiti sve čari i zamke Serie A.

Linker
23. travanj 2024 12:04