Maurizio Lagana/Getty Images / Getty Images
SVE DALJE OD OTOKA

HRVATSKI 'AS' SVE DALJE OD VELIKOG TRANSFERA U MAN. UNITED U Milanu čine sve kako bi ga zadržali: Perišić uskoro postaje najplaćeniji igrač Intera

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 07. kolovoz 2017. 20:08

Manchester United se dugo cjenkao, navlačio, povlačio ... Želio je Jose Mourinho dovesti na Old Trafford Ivana Perišića, označio ga je kao važnu kupnju za ovo ljeto. Statistika je sve rekla, Mourinho je uvjeren da bi mu Perišić donio ono što mu je potrebno u ovoj momčad, igrača probojnog i dobrog asistenta, ali i čovjeka koji iz druge linije, drugog plana mirno zabija desetak pogodaka.

Cjenkanje još traje, odužilo se iako je Perišić već odradi prilično treninga s Interom. Stigli su „crveni vragovi“ do traženih 50 milijuna eura odštete, ali su iz Milana poručili da je cijena sada 55 milijuna eura. Sada su u cijenu pod obavezno uveli i Antonyja Martiala, iako to Mourinhu i nije baš po guštu.

Dok traju pregovori s druge strane Inter je pripremio svoju ponudu za Perišića, kako javlja Mediaset Premium Sport hrvatski bi reprezentativac trebao postati najbolje plaćeni igrač u klubu, s novim ugovorom do 2021. godine i šest milijuna eura godišnje plaće.

To ne znači da su okončani pregovori između Intera i Manchestera, Milanezi samo žele učvrstiti svoju poziciju. Toliko su podigli tenzije u redovima „crvenih vragova“ da su čak i navijači predložili da se umjesto Perišića odriješi kesa i dovede Gareth Bale. Bez obzira na cijenu.

Linker
20. travanj 2024 05:33