Srdjan Vrancic / CROPIX / CROPIX
ZANIMAJU SE

I NA DRUGOM KRAJU SVIJETA Dinamovac na meti stranih klubova, jedan posebno zapeo, moglo bi odlučiti - Svjetsko prvenstvo

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 27. svibanj 2017. 12:54

I na drugom kraju svijeta piše se i govori o Dinamovim igračima. Pa su tako neki brazilskim mediji objavili informaciju da su dva tamošnja kluba jako zainteresirana za Angela Henriqueza.

Riječ je o Internacionalu i Palmeirasu, uz dodatak da je Internacional posebno zapeo za Čileanca. Navodno je Angelov menadžer Fernando Felicevich u potrazi za novim klubom za Dinamova napadača, pa je u toj potrazi stigao u kontakt s Brazilcima. E sad, naravno, je li sve to samo pumpanje cijene i stvaranje pritiska Dinamu ili su brazilski klubovi uistinu zainteresirani za Angela, to se nikad ne zna.

Uostalom, u razgovorima s Henriquezom nikad nismo dobili dojam da bi se vratio u Južnu Ameriku, još uvijek je mlad i ima ambicije igrati u Europi.

No, opet, želi li se vratiti u reprezentaciju i igrati na SP-u u Rusiji, u Brazilu bi bio bliže oku izbornika, pogotovo ako bi imao veću minutažu i brojke nego u Dinamu. Čeka nas, u svakom slučaju, vruć ljetni mercato u Maksimiru. U oba smjera.

(L-R) Chile's Gary Medel, Angelo Henriquez and Alexis Sanchez (without shirt) celebrate after defeating Argentina to win the Copa America 2015 final soccer match at the National Stadium in Santiago, Chile, July 4, 2015. REUTERS/Marcos Brindicci
REUTERS/Marcos Brindicci / REUTERS

Linker
23. travanj 2024 13:17