Reuters / Eddie Keogh Livepic
ŠTO ĆE TEK SAD BITI?

JE LI TO MOGUĆE? Okaljani as seli u redove velikih rivala? 'Naravno da nam je zanimljiv, ovo su velike promjene za njega...'

Piše: Gianluca StarčićObjavljeno: 18. lipanj 2017. 20:43

Gianluigi Donnarumma nije produžio ugovor s Milanom, što je naravno izazvalo razočarenje i bijes kod navijača Milana, a što će tek biti ako mladom vrataru sljedeći klub bude Juventus, koji uz Real Madrid slovi kao favorit za njegovo dovođenje? Interes za Donnarummu nije ni sakrio dirketor Juventusa Giuseppe Marotta:

- Moramo razmotriti sve opcije, naravno da nam je Donnarumma zanimljiv, riječ je o jednom od najvećih talenata na svijetu - kazao je Marotta pa dodao:

- Sve je teže upravljati ovakvim situacijama, ovo su velike promjene za ovako mladog dečka, nije se lako nositi s pritiskom kakvim se on nosi posljednjih dana.

U Juventusu smatraju da bi Donnarumma bio dostojan nasljednik legendarnog Gigija Buffona, kojem će prema svemu sudeći ovo biti posljednja sezona te bi se trebao oprostiti nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji. No, Bianconerima bi posao mogao pokvariti Real Madrid koji je, čini se, najbliži dovođenju Donnarumme.

Linker
25. travanj 2024 12:41