Reuters / Michael Dalder Livepic
NOGOMET U DRUGOM PLANU

JEDAN OD NAJBOLJIH NAPADAČA ŠOKIRAO SVIJET ODABIROM NOVOG KLUBA Za njega su se tukli sami velikani, ali on je odlučio 'pobjeći' daleko i uzeti novac

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. lipanj 2017. 10:18

Jedan od najboljih napadača svijeta i apsolutna zvijezda Borussije Dortmund, Gabonac Pierre Emerick Aubameyang na korak do je transfera života, ali samo kada je novac u pitanju.

Naime, za ovog fantastičnog nogometaša u borbi je bilo nekoliko europskih velikana poput Arsenala, PSG-a, Manchester Uniteda, Intera i Chelseaja, ali Aubameyang je izgleda u konačnici odabrao novac i Kinu. Tamo bi trebao postati novi član momčadi Tianjin Quanjian gdje bi po sezoni trebao zarađivati vrtoglavih 30 milijuna eura.

S druge strani Borussiji Dortmund bi trebalo pripasti oko 70 milijuna eura, a Gabonac bi se tako trebao u napadu pridružiti Brazilcu Alexandreu Patu također nosi dres spomenutog kluba.

Ovu momčad s klupe vodi legendarni Italijan Fabio Cannavaro, a valja napomenuti kako je Aubameyang u prethodne četiri godine za Borussiju postigao 120 golova u 189 utakmica.

Linker
20. travanj 2024 12:55