REUTERS
POČINJE USPON NA VRH

JEDAN OD NAJBOLJIH TRENERA SVIJETA STVARA MOMČAD KOJA ĆE HARATI EUROPOM Conte dobio sve ovlasti: Evo koga će odmah pokušati 'ukrasti' Realu!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. ožujak 2017. 18:43

Menadžer Chelseaja Antonio Conte imat će glavnu riječ pri dovođenju pojačanja sljedećeg ljeta, a već je i poznato koja mu je prva opcija u napadu.

Jedan od najboljih nogometnih stručnjaka današnjice i ove je sezone savršeno iskoristio svoj trenerski instikt, te od Chelseaja stvorio respektabilnu družinu koja juri prema naslovu prvaka i znalački čuva desetak bodova prednosti iz kola u kolo.

Međutim, sasvim je sigurno kako se Conte neće zadovoljiti s postojećim kadrom i sljedeće sezone. Cilj mu je izgraditi megamomčad koja će harati Europom duži niz godina, a kako piše Daily Mail, već je i sastavio popis ljetnjih pojačanja s kojima planira odvesti Chelsea na najvišu razinu. I ako je suditi po najavama, neće tu biti toliko puta viđenog razbacivanja novcima.

Prvi 'pick' navodno mu je nesuđena Realova zvijezda Alvaro Morata (24), a na listi je i napadač Evertona Romelu Lukaku (23) koji je nedavno odbio 110.000 funti tjedne plaće za produženje vjernosti Goodisonu.

U realizaciju posla uključeni su i direktorica kluba Marina Granovskaja kao i tehnički direktor Michael Emenalo, ali zadnju riječ pri izboru imat će Conte, javljaju Englezi.

Bivši talijanski izbornik održat će i ozbiljan razgovor i s kontroverznim napadačem Diegom Costom koji je ove sezone već skupio 17 golova, ali i pokoji autogol nesmotrenim izjavama. Zadnji u nizu je serija intervju francuskim i španjolskim medijima o prelasku u Atletico Madrid i ponudama iz Kine, a nije odbio ni mogućnost da uskoro preseli u redove Marseillea, Monaca, Paris Saint-Germaina...

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Linker
23. travanj 2024 11:23