Denis Doyle/Getty Images / Getty Images
BIO BI TO SJAJAN POSAO

JEDAN OD NAJBOLJIH VRATARA SVIJETA NA KORAK OD REALA Čelnici Madriđana na sastancima s njegovim agentom: 'On je netko tko vam pomaže osvajati titule'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. lipanj 2017. 10:14

Christophe Henrotay agent Thibauta Courtoisa, inače vratara londonskog Chelseaja, istaknuo je kako se već nekoliko puta sastao s predstavnicima Real Madrida. Ako je za vjerovati starnim medijima ovaj bi se transfer uskoro mogao i realizirati. Osim riječi njegovog menadžera u prilog tome da je Courtois sve bliži Bernabeuu ide i činjenica da je Belgijanac nedavno stopirao pregovore oko produljenja ugovora.

Njegov boravak u Londonu se prema svemu sudeći bliži kraju

- Naravno da je Thibaut interesantan velikim klubovima, uključujući i ovogodišnje pobjednike Lige prvaka. On je netko tko vam pomaže pobjeđivati i osvajati titule. Redovno se sastajem s ljudima koji su na vodećim pozicijama u Realu, a i Thibaut se spominjao u razgovoru, rekao je Courtoisov menadžer.

Valja napomenuti kako je Courtois u Chelseaju postao sandardni čuvar mreže, te je u zadnje tri godine uspio doći i do dvije titule prvaka u Premier ligi.

Linker
17. travanj 2024 00:03