Hanza Media, sn ilustracija
NOVI KORAK NAPRIJED

JEDINSTVENA IDEJA VELIKOG RIJEKINOG GAZDE Novi šampion Hrvatske još će jednom izaći pred navijače i napraviti spektakl!

Piše: Mateo SučićObjavljeno: 02. srpanj 2017. 20:26

Ugovor Matjaža Keka više nije tema, potpisan je i deponiran u HNS-u, ali u riječkom prvoligašu nitko u ovom trenutku ne želi širiti tu priču. Razlog je jednostavan, objavu produženja ugovora, koje u biti ni u jednom trenutku nije bilo sporno, vodstvo Rijeke željelo je napraviti posebnim događajem, na način na koji to i dolikuje najuspješnijem treneru u klupskoj povijesti.

Ideja Damira Miškovića bila je da nastavak suradnje s Matjažem Kekom predstavi na otvorenoj tribini, jedinstvenoj ideji predsjednika Rijeke koja je zaživjela prošle godine i koja se zbog dvosmjerne komunikacije s više od dvije tisuće navijača pokazala odličnim potezom.

Varazdin, 310517.
Gradski stadion Varazdin.
Finale nogometnog Kupa Hrvatske, utakmica GNK Dinamo - HNK Rijeka.
Na fotografiji:  Matjaz Kek.
Foto: Damir Krajac / CROPIX
Foto: Damir Krajac / CROPIX

Budući da su na Rujevici ove sezone sve željeli spojiti u jedan event i na otvorenoj tribini predstaviti strategiju za nadolazeći period, ali i novu momčad te nove dresove koji su u pripremi, predstavljanje novog Kekova ugovora moglo bi biti ubrzano i organizirano već u ponedjeljak. Sve će uvelike ovisiti o poslovnim obavezama Damira Miškovića, predsjednik Rijeke posljednjih je nekoliko dana na odmoru u Hrvatskoj, ali će i zbog poslovnih obaveza uskoro ponovo otputovati u inozemstvo.

U svakom slučaju način na koji će biti predstavljeno produženje ugovora s Matjažem Kekom je, kako bi on sam rekao, folklor. Puno važnije je da je ugovor potpisan i da se sve strane uključene u njegovo produženje od početka priprema usredotočene na svoj posao. Kek na slaganje momčadi, Mišković sa stvaranjem momčadi koja će nakon povijesne sezone pokušati napraviti još jedan korak naprijed.

Linker
24. travanj 2024 21:13