Bruno Konjevic / Hanza Media / Hanza Media
VELIKI KORAK NAPRIJED

JOŠ JEDAN HRVAT U DRESU JUVENTUSA! TALIJANI UGRABILI 'NOVOG MANDŽU' KOJEG JE DINAMO PRODAO ZA 70 TISUĆA EURA Povećava se hrvatska kolonija u Torinu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. srpanj 2017. 16:47

Dinamo je prije godinu dana 'izgubio' čak tri velika talenta, Josipa Brekala, Branimira Kalaicu, ali i Sandra Kulenovića koji će prema svemu sudeći od iduće sezone nositi dres velikog Juventusa. Kulenović je Dinamo zamijenio Legijom za čije je rezerve u trećoj ligi u osam utakmica postigao šest pogodaka te još dva dodao u juniorskoj Ligi prvaka.

Mladić koji je po karakteristikama novi Mandžukić nakon osam godina je tako otišao iz svog kluba (Dinamo), iz svog rodnog grada u potrazi za seniorskim nogometom, a uskoro bi mogao zaigrati za talijanskog velikana. Kako prenosi 'Goal', Kulenović već odrađuje treninge s mladom momčadi Juventusa, a potpis novog ugovora trebao bi biti samo pitanje formalnosti.

Mladi talent svoju je karijeru započeo u Zagrebu da bi potom od 2014. do 2016. godine otišao u Dinamo. Na Maksimiru su ga zatim odlučili za 70 tisuća eura poslati u Legiju. Kulenović će svoj put u Torinu započeti za U-19 momčad Juventusa u Primaveri i juniorskoj Ligi prvaka.

Linker
24. travanj 2024 05:54