REUTERS
BROZOVIĆ NA IZLAZNIM VRATIMA?

JUVENTUS KREĆE U VELIKE KUPNJE, VATRENI DUO DOBIJA STRAŠNU KONKURENCIJU Zvijezde vrhunskih klubova stižu aktualnom šampionu?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. ožujak 2017. 20:28

Talijanska Serie A mogla bi ovo ljeto biti iznimno prometna. Klubovi su izgleda pronašli način za financijskom injekcijom, a ona je jasno najveća u obliku kineskih investitora.

Juventus je još prodajom Paula Pogbe ozbiljno 'stao na noge', a ulazak u četvrtfinale Lige prvaka donio je dodatne milijune u torinsku blagajnu. Kako pišu talijanski mediji, 'stara dama' ima tri želje - Alexis Sanchez, Angel di Maria te mladi veznjak Lyona Corentin Tolisso.


Alexis SANCHEZ VS Paulo Dybala ● Best skills... by Allah-Mohamed


Angel Di Maria ● Best Skills & Goals 2014 Real... by channelsport

Opaka je to konkurencija i za hrvatski dvojac u redovima talijanskog prvaka, a Juve bi nema sumnje s takvim pojačanjima bio vrlo osjetno jači.


0-1 Marko Pjaca Goal 22.02.2017 HD by dailyfootballkick

Inter će i ove sezone teško dohvatiti Ligu prvaka. Momčad je, čini se, konačno proigrala pod Stefanom Piolijem, no kako piše talijanski Tuttusport jedan igrač je posebno zapeo za oko vodstvu milanskog kluba koje vjeruje kako bi upravo s njim sljedeće sezone mogli u elitno natjecanje.

Romin Radja Nainggolan je pravi 'ratnik' na sredini terena, a kao svojevrstan 'trade' u drugom smjeru mogao bi otići Marcelo Brozović. Veznjak Vatrenih je već dugo velika želja 'vučice', a ovo ljeto mogao bi se preseliti u 'vječni grad'.

Linker
26. travanj 2024 23:58