Reuters / John Sibley / Action Images via Reuters
JAKO PRIMAMLJIVO

KAKAV BI TO POSAO BIO Hoće li Wenger moći ostati imun na ovakvu ludu Guardiolinu ponudu za Sancheza koja je zagolicala maštu Arsenalovih navijača?!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. kolovoz 2017. 19:18

Saga oko odlaska Alexisa Sancheza iz Arsenala medijski se provlači od početka ljeta, a sada su otočki mediji lansirali najnoviji detalj u cijeloj priči.

On bi, iznenađujuće, mogao razveseliti navijače Arsenala iako bi u slučaju realizacije tog scenarija sjajni čilenski napadač zapravo napustio Emirates.

Evo o čemu se zapravo radi. Arsenalov menadžer Arsene Wenger ustrajan je u namjeri da zadrži Sancheza ovog ljeta iako mu je preostala tek jedna godina aktualnog ugovora, a novi ne želi potpisati. Interes su pokazali velikani poput Bayerna, PSG-a, Manchester Cityja, Chelseaja i Juventusa, ali Arsenal je ostao čvrst.

Sada Express navodi da bi Manchester City mogao Wengeru dati ponudu koja se ne odbija - zamjenu igrača Sergio Agüero za Alexisa Sancheza.

Nije tajna da su menadžer Manchester Cityja Pep Guardiola i Agüero u zategnutim odnosima i stoga bi argentinskom napadaču taj transfer mogao također biti zanimljiv, a nema sumnje da bi u Arsenalu zabijao kao na traci s obzirom na stil igre 'Topnika'.

Ostaje za vidjeti kako će se čitav slučaj rasplesti, ali sama ideja zagolicala je navijačku maštu. Posebice Arsenalovih navijača koji bi se u slučaju dolaska Agüera bili spremni oprostiti od Sancheza.

Linker
18. travanj 2024 23:31