Emilio Andreoli/Getty Images
PIŠU TALIJANI

KAKAV ZAOKRET U 'SLUČAJU PERIŠIĆ' Ovo se neće svidjeti navijačima Man. Uniteda: Još jedan velikan umiješao se u veliki transfer hrvatskog asa

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. lipanj 2017. 00:44

Ukoliko je za vjerovati napisima talijanskih medija u igru za dovođenje Ivana Perišića uključio se još jedan europski div.

Dugo je Manchester United slovio kao glavni kandidat za Perišićev transfer i engleski i talijanski mediji pisali su kako je transfer praktički gotova stvar. Ali sada se u cijelu priču umiješao - Juventus.

Tuttosport navodi kako je talijanski prvak itekako zagrizao za Perišiča. Ovoga je tjedna Perišićev agent Fali Ramadani razgovarao s predstavnicima Intera oko budućnosti hrvatskog reprezentativca, a talijanski list navodi kako je transfer u Juventus spomenut kao jedna od mogućnosti.

Hoće li Juventus zaista lansirati i službenu ponudu za Perišića i hoće li Inter radije prodati svoju zvijezdu velikom rivalu prije nego u Englesku, ostaje za vidjeti.

Inter mora namiriti 30 milijuna eura za podmirenje financijskog fair-playa, ali zasad za Perišića ne spuštaju cijenu ispod 50 milijuna eura.

Linker
15. travanj 2024 00:39