REUTERS/Alessandro Garofalo / REUTERS
SVE JE BLIŽE I BLIŽE

KONAČNO! EUROPSKI VELIKAN OPET LOVI KAO NEKAD Poslali vrtoglavu ponudu za sjajnog napadača, svjedočimo najvećem transferu u klupskoj povijesti?

Piše: Toni RončevićObjavljeno: 15. lipanj 2017. 18:48

Milan je ponudio čak 80 milijuna eura Torinu za vrlo traženog napadača Andreu Belottija, navode talijanski mediji, te tako nastavio lov na prava, velika imena.

Milan se 'razbudio' nakon ulaska kineskog kapitala u klub, a ukoliko Belotti zaista dođe - bit će to najveći transfer ovog slavnog kluba u cijeloj klupskoj povijesti. Rekorder je zasada Rui Costa, portugalski fantazist, koji je plaćen 42 milijuna eura Fiorentini 2001. godine.

Andrea Belotti je zabio 26 pogodaka u prvenstvu, u reprezentaciji ima devet nastupa i četiri gola, a osim Milana, traži ga i primjerice Manchester United, ali i brojni drugi vrhunski klubovi.

U Milan bi došao na posudbu za 20 milijuna eura s obveznim otkupom ugovora u roku godine u visini 60 milijuna eura, a garantira mu se i mjesto u prvih 11. Trenutačno je u Torinu čije je vodstvo uvijek inzistiralo na 100 milijuna, no niti ova ponuda se ne čini lošom.

U svakom slučaju, Milan opet puca visoko i ne štedi novca kako bi se konačno vratio u sam vrh talijanskog nogometa. Veliko je to osvježenje za navijače koji već godinama moraju trpiti sedma, osma i tko zna koja mjesta u poretku Serie A.

Linker
20. travanj 2024 09:20