REUTERS/Vincent West
TVRDE ŠPANJOLCI

'KUHA' SE TRANSFER NAKON KOJEG NIŠTA VIŠE NEĆE BITI ISTO Prava ludost: PSG je spreman probiti nevjerojatnu granicu za Barceloninu zvijezdu!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. srpanj 2017. 22:00

PSG sprema najbogatiji transfer u povijesti nogometa.

Vijest prenose španjolski mediji, konkretno Marca i As koji pišu da je PSG spreman dovesti Barceloninog brazilskog asa Neymara i da se ne libe platiti 222 milijuna eura, koliko iznosi njegova odšteta u slučaju prijevremenog napuštanja kluba.

Dakako, u slučaju realizacije postao bi to daleko najskuplji transfer u povijesti nogometa. Aktualni rekord drži Paul Pogba koji je prošle godine prešao iz Juventusa u Manchester United za 105 milijuna eura.

Nadalje, brazilskom napadaču spremni su ponuditi 30 milijuna eura godišnje plaće plus bonuse. Postao bi tako najplaćeniji nogometaš nekog europskog kluba, plaćeniji čak i od Lionela Messija (30) i Cristiana Ronalda (nešto manje od 30 milijuna eura). Ispred njega ostao bi tek Carlos Tevez koji u Shanghai Shenhui zarađuje 38 milijuna eura godišnje.

U PSG-u samo čekaju na Neymarov da kako bi krenuli u realizaciju posla. Novca im ne nedostaje, a upravo je 25-godišnji Brazilac njihova prva meta.

As je pak otišao korak dalje i navodi kako će se Neymarov otac ovog tjedna sastati s predsjednikom PSG-a Nasserom Al-Khelaifijem. Spominje se da bi PSG u pregovorima oko Neymara mogao iskoristiti i Barcelininu 'opsjednutost' Marcom Verrattijem kojeg silno žele dovesti u svoje redove.

Linker
19. travanj 2024 14:59