Reuters / Albert Gea Livepic
TURBULENTNA GODINA

'LICE MOJE KĆERI JE PROMIJENILO BOJU, IZGLEDA KAO DA JE ŽIVJELA U PEĆINI' Razočaran se vraća kući: Španjolskoj zvijezdi dosta je života u Engleskoj...

Piše: HinaObjavljeno: 17. srpanj 2017. 18:23

Španjolski napadač Nolito (30) vratio se u Španjolsku nakon samo jedne sezone provedene u engleskom prvoligašu Manchester Cityju potpisavši trogodišnji ugovor sa Sevillom.

Nolito, koji je prošle sezone postigao šest pogodaka u 30 nastupa za City, kao razlog povratka u Španjolsku naveo je teškoće s učenjem engleskog jezika i lošu klimu u Engleskoj.

NICE, FRANCE - JUNE 17:  Manuel Agudo 'Nolito' of Spain looks on during the UEFA EURO 2016 Group D match between Spain and Turkey at Allianz Riviera Stadium on June 17, 2016 in Nice, France.  (Photo by David Ramos/Getty Images)
Getty Images

"Naučio sam jako malo engleskog. Samo 'sutra', 'dobro jutro', 'dobar dan', tek nešto više od toga. A lice moje kćeri je promijenilo boju, izgleda kao da je živjela u pećini", rekao je Nolito.

Inače, Nolito je prošloga ljeta stigao u Manchester City iz Celte za oko 20 milijuna eura, a španjolski mediji navode kako je Sevilla za njega Cityju platila oko 10 milijuna eura.

Linker
21. travanj 2024 08:45