Mateo Kovačić
 REUTERS/Susana Vera
ODLAZAK NA OTOK?

LUKIN NASLJEDNIK ODLAZI U KLUB KOJI JE MAESTRA LANSIRAO MEĐU ZVIJEZDE Hrvat je velika želja kluba, ali kraljevi ga ne puštaju za manje od 25 mil. eura

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. ožujak 2017. 13:56

Tottenham svakom utakmicom u Premier ligi sve više raste, a ako je za vjerovati medijima na Otoku, iduće sezone željeli bi napraviti iskorak u Ligi prvaka, a za to im je potreban i jedan hrvatski nogometaš.

Naime, Spursi su navodno zainteresirani za reprezentativca Vatrenih i trenutačno nogometaša Real Madrida, Matea Kovačića kojeg bi idućeg ljeta voljeli vidjeti na White Hart Laneu. Govorilo se ranije kako je zapravo Isco taj koji bi trebao preseliti u London, ali izgleda kako su u Tottenhamu zainteresirani za drugog 'kralja'. Mateo Kovačić već je duže vrijeme velika želja trenera Maura Pochettina.

Hrvat je u 'kraljevski klub' stigao 2015. godine kao nasljednik Luke Modrića, ali uglavnom utakmice prati s klupe za rezerve i vrlo lako bi se mogao odlučiti na odlazak u neku sredinu gdje bi mogao dobiti ipak nešto više prilike. Tottenham je navodno već pripremio ponudu od 20 milijuna eura, ali u Realu ga se nemaju namjeru odreći za manje od 25 milijuna koliko iznosi njegova otkupna klauzula.

Linker
25. travanj 2024 04:11