Ronald Gorsic / CROPIX / CROPIX
CIJELA OBITELJ ZA HAJDUK

MAJSTORI S MORA ZASUKALI RUKAVE Hajduk potpisao prvo pojačanje: 'Presretan sam, ispunio sam dječački san!

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 21. travanj 2017. 20:43

Desni krilni igrač Edin Šehić novi je igrač Hajduka. Mladi 22-godišnji mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine prošao je u Splitu liječničke preglede i stavio potpis na trogodišnji ugovor s 'bijelima', piše Slobodna Dalmacija.

Šehić je rođen 3. veljače 1995. godine u Zagrebu. Na Poljud je stigao iz NK Zagreb u kojem je prošao mlađe uzrasne selekcije. Ove je sezone u prvih 14 utakmica Druge HNL u dresu momčadi iz Kranjčevićeve postigao 10 golova. Ugovorom je Hajdukov do ljeta 2020.

- Presretan sam, ispunio sam dječački san! - prve su Edinove riječi nakon potpisa ugovora.

- Bio sam igrač Zagreba, ali i strastveni navijač Hajduka. Cijela moja obitelj navija za Hajduk. Stoga sam još uvijek prepun dojmova. Imao sam već igrati na Poljudu, a evo i sada kada izađem na travnjak, naježim se. Pogotovo kad se s tribina začuje pjesma navijača. U Zagrebu mi je jedan od trenera bio i nekadašnji igrač Hajduka Drago Rukljač, želio bih se zahvaliti i njemu i svima koji su do sada radili sa mnom. Hajduk je jedna velika stepenica naprijed, iduća mi je u ovako velikom klubu napredovati, raditi još više i još zahtijevnije, dokazati se stručnom stožeru te konačno zaigrati u najdražem dresu - kazao je Šehić koji će pravo nastupa za Bijele imati od lipnja.

Linker
21. travanj 2024 16:02