Mario Todoric / CROPIX / CROPIX
VIA TURSKA

MAKSIMIRSKI 'SCONTO' NE PRESTAJE Nakon Pjace, Roga i Eduarda, iz Dinama odlazi i Mr. Derbi!

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 13. kolovoz 2016. 13:17

Iako bi on želio u Englesku, barem tako govore ljudi iz njegove blizine, Soudani bi mogao završiti u Turskoj.

Očito, vijest da nikako ne želi produljiti ugovor s Modrima mobilizirala je i dva turska kluba, Trabzonspor i Fenerbahče. Štoviše, Trabzonspor je već krenuo u akciju, pišu o tome i turski mediji, koji kažu da je klub već kontaktirao Dinamo, ali da je novac koji traži hrvatski prvak prevelik.

Ne govori se o svoti, no poznato je od ranije da bi Modri prodali Soudanija za oko četiri milijuna eura, tako se barem pričalo. Trabzonspor ima novac, međutim, svjesni su Turci, poznati trgovci, da mu idućeg ljeta istječe ugovor pa toliko zasad ne žele platiti.

Međutim, poziciju koju igra Soudani traži i Fenerbahče, interes Trabzona za Alžirca pročuo se do Istanbula, pa i taj trofejni klub razmišlja dovesti Soudanija. Fener je, jasno, bogatiji; odluči li finiširati posao, mogao bi to učiniti vrlo brzo.

Očito, kuha se oko Soudanija, idućeg tjedna, između dvije utakmice s Red Bullom, moglo bi se znati i više. Trabzonspor je nedavno doveo Luisa Ibaneza, sad bi se on i Soudani, nakon što su dijelili svlačionicu u Dinamu, mogli susresti u Turskoj. Ili će možda biti ljuti suparnici.

Dakle, nakon Pjace, ali i Roga te Edaurda, i Soudani je na izlaznim vratima Maksimira...

Linker
19. svibanj 2024 01:25