REUTERS/Lee Smith / REUTERS
VELIKA ŽELJA U MADRIDU

MANCHESTER UNITED PRONAŠAO ZAMJENU ZA FANTASTIČNOG DE GEU Španjolac ovog ljeta odlazi na Bernabeu, a na Old Trafford stiže 'hobotnica' iz susjedstva

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. ožujak 2017. 11:07

Ako je za vjerovati medijima na Otoku, španjolski vratar David de Gea mogao bi ovog ljeta napustiti Old Trafford i preseliti u redove Real Madrida. To je transfer kojeg već duže vrijeme planiraju u Madridu, a u nadolazećem mercatu bi se konačno mogao i ostvariti.

Portugalski stručnjak na klupi Reala, Jose Mourinho kazao je kako ne vjeruje da bi njegov bivši klub mogao ponuditi ugovor Španjolcu iza njegovih leđa, ali izgleda kako će se to na kraju ipak vrlo vjerojatno dogoditi.

Drugim riječima to je bilo dovoljno da u Manchesteru krenu u lov na novog vratara, a kao jedan od glavnih kandidata spominje se dugogodišnji golman Intera iz Milana i slovenske reprezentacije, Samir Handanovič. Slovenac je prva želja kluba s Old Trafforda, a ove je sezone u talijanskoj Seriji A odigrao 29 utakmica, pet ih je odradio u Europskoj ligi te jedan u talijanskom Kupu.

Osim Handanoviča i vratar Milana, Donnarumma spominje se kao jedna od opcija, ali teško je za vjerovati kako će se na San Siru odlučiti za prodaju jednog od svojih najboljih igrača.

Linker
25. travanj 2024 13:32