Mario Mandžukić
 Valerio Pennicino/Getty Images
PIŠE GAZZETTA

MANDŽUKIĆ OD SLJEDEĆE SEZONE U PREMIERSHIPU? Hrvata mediji sele u London, ali ne kod Bilića

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. srpanj 2016. 19:14

Dolaskom Gonzala Higuaina u Juventus talijanski mediji počeli su nagađati o budućnosti Marija Mandžukića u redovima Stare dame.

Mnogi su složni kako pored Higuaina i Dybale neće biti previše prostora za hrvatskog napadača koji ne voli ulogu 'džokera s klupe' i uvijek kada bi se ranije tijekom karijere našao u takvoj situaciji odlučio se na promjenu sredine.

Gazzetta dello Sport tako Mandžukića povezuje s potencijalnim transferom u Arsenal koji je u potrazi za pojačanjem u napadu. Nedavno su iz Arsenala lansirali ponudu za Lyonovog napadača Alexandrea Lacazettea tešku 35 milijuna eura, ali ih je dočekala i službena odbijenica.

Gazzetta piše kako bi Wenger ponovno mogao pokušati dovesti Mandžukića kojeg bi mogao dobiti puno jeftinije, već za nekih 20-ak milijuna eura.

Još od ranije engleski su mediji lansirali vijest da bi Mandžukić mogao preseliti i u redove West Hama, ali Slaven Bilić je za SN rekao da je to 'izmišljeno'.

Mandžukić je u Juventus stigao u lipnju 2015. godine i prvoj sezoni je osvojio dvostruku krunu - prvenstvo i kup. U 36 nastupa zabio je 13 golova.

Linker
16. travanj 2024 07:48