Marko Rog
 Damir Krajac / CROPIX
KRAJ TRANSFER SAGE

MARKO ROG VIŠE NIJE NOGOMETAŠ DINAMA Mlada nada za 16,5 milijuna eura potpisao s Napolijem

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 27. kolovoz 2016. 21:48

Marko Rog odlazi u Napoli! Subota je bila “dan D”, sve je dogovorio s talijanskim klubom i sad mu slijede one formalnostii, liječnički pregled i službeni potpis ugovora s Napolijem. Ugovor se potpisuje na pet godina. Dogovorena je, naravno, i Rogova godišnja plaća koja će iznositi sjajnih 1,3 milijuna eura.

Osim Roga, fantastičan posao napravio je i Dinamo, transfer iznosi 16,5 milijuna eura koje će modri klub dobiti odmah, a dogovoren je i bonus od 1,5 milijuna eura, tako da ukupna vrijednost transfera iznosi vrtoglavih 18 milijuna eura! Marko je u Napulj otputovao danas i uživo će prisustvovati utakmici Napolija i Milana.

Ako se sjećate, Napoli je prije nekog vremena u paketu za Pjacu i Roga nudio 35 milijuna eura, ali Pjaca nije želio, jer je odabrao Juve. Dobro je to bilo za Modre jer su sad zaradili 23 milijuna eura od Pjace, te još 18 od Roga, što ukupno iznosi sjajnih 41 milijun eura za ta dva igrača.

Stigao je Marko na razgovor nasmiješen i dobre volje. Što je bilo logično, jer ne radi se takav sjajan transfer svaki dan.

- Jako sam sretan što odlazim u veliki klub i talijansku ligu, ali s druge strane nije mi lako otići iz Dinama i Zagreba. Proveo sam ovdje krasnu godinu, osvojili smo duplu krunu, igrali Ligu prvaka i sada ponovili taj fantastičan uspjeh. Svojim sada već bivšim igračima želim puno sreće u nastavku sezone - rekao je Marko pa nastavio: - Što se mene tiče, jedva čekam priključiti se novoj momčadi, ovo je veliki korak u mojoj karijeri i siguran sam da ću pomoći klubu u ostvarivanju ciljeva. Hvala Dinamu, navijat ću njih, ali moja sadašnjost i budućnost je plavi dres drugog kluba - Napolija.

Linker
17. travanj 2024 04:12