Reuters / Phil Noble, Hanza Media, sn ilustracija / Reuters / Phil Noble, Hanza Media, sn ilustracija
OSTAO U ČUDU

MENADŽER ISMIJAO MAMIĆEVU IZJAVU O TRANSFERU SRBINA NA MAKSIMIR 'Iznenađen sam, ne znam otkud Zdravku uopće ideja. Mogao je tako spomenuti i Messija'

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 16. ožujak 2017. 11:40

Vijest da bi Zdravko Mamić volio u Dinamo dovesti Liverpoolova Srbina Marka Grujića brzo se proširila eterom, kontaktirali smo zato i igračeva agenta Zorana Stojadinovića. Poznat je to menadžer koji je radio i na transferima nekih hrvatskih nogometaša, mislili smo da je možda iz tog razloga upoznat s pričom oko Grujića u Dinamu. Međutim, Stojadinović nam je kroz smijeh rekao:

- Iznenađen sam, ne znam otkud Zdravku uopće ideja da spomene Grujićev dolazak u Dinamo. Mogao je tako spomenuti i Messija, pa bi se o tomu sad isto pričalo i pisalo. To je jednostavno uzaludno trošenje riječi - rekao je Stojadinović, još jednom ponovivši da od cijele priče neće biti ništa.

- Prvo i osnovno, Liverpool ne pušta Grujića nikamo, niti u jače lige i klubove, pa niti u Dinamo. Zimus sam imao razgovor s ljudima u klubu, pričali smo o Grujićevoj budućnosti, pitao sam ih hoće li ga poslati nekamo na posudbu ako ga već ne vide na Anfieldu. Donio sam i dvije konkretne ponude za 6-mjesečnu posudbu, od Betisa i HSV-a, ali nisu željeli niti čuti, jer Jürgen Klopp s njim u ovom trenutku ozbiljno računa za iduću sezonu. Dakle, uopće ne vidim razlog zbog čega bi on dolazio u Dinamo - zaključio je Stojadinović i još dodao:

- To vam je kao da ja kažem: Lovren će na posudbu u Partizan. Bubnem, i o tome pišu, a od toga ne može biti ništa.

Linker
26. travanj 2024 19:52