Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX / CROPIX
RJEŠENJE ZA GORUĆI PROBLEM

MILAN LIJEČI NEEFIKASNOST Matirao je Hrvatsku golom s 30 metara, odslužio drakonsku kaznu, a sad mu evo prilike na velikoj sceni

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. srpanj 2017. 18:36

Talijanski Milan dogovorio je uvjete suradnje s turskim reprezentativcem Hakanom Calhanogluom (23), dosadašnjim članom njemačkog Bayer Leverkusena, tvrde strani mediji.

Calhanoglu je ofenzivac, a pamti ga i hrvatski javnost i to po pogotku na Maksimiru prošle jeseni kada je pravom bombom s nekih 30 metara matirao Lovru Kalinića i izborio vrijedan bod Turcima (1:1).


Hakan Calhanoglu Goal - Croatia 1-1 Turkey (05... by goals-highlightsHD

Odšteta Leverkusenu iznosi 20 milijuna eura uz bonuse, pa bi mogla i porasti, a dogovor je potvrdio i Calhanogluov menadžer. Zanimljivo, 23-godišnjak je nedavno završio s odsluženjem visoke kazne odnosno suspenzije od četiri mjeseca, a kažnjen je zbog grijeha još iz tinejdžerskih dana. Tada je, naime, potpisao za Trabzonspor, ali onda se predomislio i nikada nije pristupio tom klubu iako ga je obvezivao ugovor.

Zanimljivo, Milan je protekle sezone zabio 57 pogodaka u cijelom prvenstvu čime su bili tek 10. napad lige pa bi im igrači poput Calhanoglua trebali dobro doći.

Linker
19. travanj 2024 17:52