Emilio Andreoli/Getty Images
'KLUB JE ODRADIO SJAJAN POSAO'

MOURINHO JE DEFINITIVNO ODUSTAO OD PERIŠIĆA? Menadžer slavnog Manchester Uniteda progovorio o transferu o kojem se nagađalo cijelog ljeta

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. kolovoz 2017. 18:28

Čini se kako od transfera Ivana Perišića u Manchester United ovog ljeta neće biti ništa.

Menadžer Manchester Uniteda Jose Mourinho otkrio je kako je izuzetno zadovoljan trima pojačanjima koje mu je klub doveo ovog ljeta. Riječ je o Romeluu Lukaku, Nemanji Matiću i Victoru Lindelöfu.

"Mislim da više nećemo kupovati, osim ako nas nešto ponovno ne usmjeri na tržište. Moj plan je bio kupiti četvoricu, ali rekao sam i Edu Woodwardu: 'Nema pritiska, napravi što misliš da je najbolje za klub'", rekao je Mourinho.

Talijanski mediji aludiraju da je Mourinho pod četvrtim pojačanjem definitivno mislio na Perišića kojeg je Inter odbio pustiti da ode.

"Zadovoljan sam s momčadi koju imam i spreman sam ići dalje bez četvrtog igrača. Moj klub je odradio fenomenalan posao. Imao sam tri mete i klub mi je doveo tri prije prve utakmice. Moj klub je odradio sjajan posao", dodao je portugalski stručnjak.

Prema svemu sudeći, Perišićev transfer na Old Trafford ovog ljeta neće se realizirati, osim ako Manchester United u posljednji tren ne izvuče nekog asa iz rukava.

Linker
20. travanj 2024 13:57