Marco Rosi/Getty Images
NEMA POPUSTA

MOURINHU SE TO NIKAKO NEĆE SVIDJETI Inter poslao jasnu poruku Manchester Unitedu: Za Perišića se moraju odreći igrača kojeg su platiti pravo bogatstvo

Piše: Igor KrištaforObjavljeno: 20. srpanj 2017. 14:37

Jose Mourinho morat će se odreći Anthonyja Martiala želi li dovesti Ivana Perišića u Manchester United.

Piše tako engleski Independent koji navodi da su u Interu podcrtali da nemaju namjeru spuštati cijenu za Perišića ispod 48 milijuna funti (54 milijuna eura), ili saslušati ponudu koja uključuje francuskog 21-godišnjeg krilnog napadača kojeg su 'Crveni vragovi' doveli iz Monaca 2015. godine uz fiksnu odštetu od 40 milijuna eura, koja bi tijekom godina uz bonuse mogla ukupno narasti na 65 milijuna eura.

Problem u cijeloj priči je što Manchester United ne želi pustiti talentiranog Martiala, a navodno ni sam igrač nema želje preseliti se u Milano. S druge strane, Manchester United odbija platiti tražena 54 milijuna eura odštete za Perišića i tu dolazi do zasad nepremostive barijere u cijelom poslu.

Pokušao je Mourinho uključiti druge igrače u posao poput Mattea Darmiana i Chrisa Smallinga, ali Martiala se ne želi odreći iako mu Francuz nije bio prvotimac prošle sezone. Dok neki na Old Traffordu misle kako bi se Martiala trebalo pustiti barem na jednogodišnju posudbu, drugi smatraju da bi se to klubu moglo obiti o glavu s obzirom na njegov golemi potencijal.

Tako u pregovorima na relaciji Inter - Manchester United i dalje ostaje pat-pozicija, a 28-godišnji hrvatski reprezentativac nastavlja trenurati s 'Nerazzurrima'.

Linker
23. travanj 2024 16:39