Neymar
 REUTERS/Charles Platiau / REUTERS
LOVA DO KROVA

MOŽDA IMAJU STRAŠNU MOMČAD, MOŽDA IMAJU LOVE, ALI OVU PONUDU ĆE TEŠKO ODBITI Evo što je Real Madrid spreman ponuditi PSG-u za Neymara

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. studeni 2017. 13:29

Mediji u Španjolskoj i Engleskoj naveliko su se posljednih dana raspisali o velikom transferu Neymara u Real Madrid, a ukoliko se priča pokaže istinitom, njegovo dovođenje bit će pravi izazov za 'kraljevski klub'.

Naime, engleski Guardian kaže kako će Peret i društvo iz Madrida učinit baš sve kako bi doveli Brazilca koji je prošloga ljeta stigao u Pariz za vrtoglavih 222 milijuna eura.

Neymar je nedavno zaplakao na jednoj press konferenciji jer se osjećao izdanim od strane bivših suigrača Luisa Suareza i Gerarda Piquea, a navodno mu je i Leo Messi poručio kako ne bi bilo u redu da kao bivši igrač Barcelone pristane na transfer u Real Madrid.

'Kraljevi' imaju paklen plan kojim namjeravaju slomiti vodeće ljude PSG-a, a kako prenosi Guardian, Real će za Neymara ponuditi određenu količinu novca te Garetha Balea i Tonija Kroosa. Madriđani smatraju kako je Neymarova vrijednost oko 400 milijuna eura, a ovom ponudom smatraju kako bi to zadovoljilo apetite Parižana.

Linker
19. travanj 2024 16:17