REUTERS/Stefano Rellandini / REUTERS
IZNENAĐUJUĆE TVRDNJE

MOŽDA NIKADA NISTE NI ČULI ZA NJEGA, ALI... On bi mogao postati vlasnik rekordnog transfera jednog od najboljih europskih klubova!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. siječanj 2017. 20:50

Arsenal pokušava kupiti 23-godišnjeg napadača Torina Andreu Belottija, pišu strani mediji.

Menadžer londonskog kluba Arsene Wenger spreman je ponuditi nešto više od 60 milijuna eura Torinu za Belottija, čime bi Talijan postao vlasnik najvećeg ulaznog transfera Arsenala u povijesti.

Belotti nije bio poznat široj javnosti do prije nekog vremena. Prošle je sezone zabio 12 golova u prvenstvu, a ove je sezone eksplodirao s 14 pogodaka u 18 nastupa u Serie A. Do prije samo tri godine je, primjerice, igrao u Serie B za Palermo i malo tko je očekivao da će se najjači klubovi Starog kontinenta zagrijati za njega. U međuvremenu je debitirao za reprezentaciju Italije i zasada ima tri pogotka u pet nastupa.

- Arsenal ga može dobiti sada za 60 milijuna eura, ali mogli bi se uključiti i drugi klubovi u igru poput Manchester Uniteda ili Chelseaja. Prema nekim informacijama, Wenger samo ispituje teren i mogao bi krenuti u kupnju na ljeto - špekuliraju pojedini otočki mediji.

Linker
16. travanj 2024 18:24