Foto: Ante Cizmic / CROPIX
STIGLA VELIKA VIJEST S POLJUDA

NA KLUPU HAJDUKA STIŽE HRVATSKI TRENER! Španjolac je bivši, otkrivamo tko je glavni kandidat za nasljednika Joana Carrilla!

Joan Carrillo je od ponedjeljka ujutro bivši trener Hajduka, a u tijeku je potraga za njegovim nasljednikom.
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 06. studeni 2017. 09:20

Španjolac Carrillo je porazom od Rudeša završio svoju misiju na Poljudu. Izdržao je gotovo godinu dana, skoro dvostruko duže od prethodnika Pušnika, koji je bio Kosov prvi izbor. Kos će sada, zajedno sa Brancom, i treći put biti na potezu i jasno je da više nema pravo na pogrešku. U prethodna dva pokušaja stranci su bili njegov izbor, a kako nisu donijeli željeni rezultat, logično je očekivati da će se sada okrenuti domaćem tržištu.

U prvi plan tijekom nedjelje iskočila su dva imena, Ivan Jurić i Goran Sablić.

Jurić je do jučer vodio Genou, ali je dobio otkaz. Ima trenersko iskustvo iz jake Serie A, Hajdukovo je dijete i stoga je uvjerljivo prvi na listi želja. Naravno, ostaje pitanje je li Jurić spreman vratiti se u Split iz kojeg je kao igrač otišao davne 1997. godine.

Također treba vidjeti i kakvi su njegovi financijski apetiti, jer u Genoi je sigurno imao daleko veći novac od onog koji mu Hajduk može ponuditi.

Koprivnica, 291017.
Na Gradskom stadionu igra se utakmica 14. kola prve HNL Slaven Belupo - Hajduk.
Na fotografiji: trener Hajduka, Carrillo.
Foto: Zeljko Hajdinjak / Cropix
CROPIX

Sablić pak vodi Široki Brijeg s kojim je na čelu BiH lige. I on je dijete Hajduka, radio je i kao trener Splita.

U lipnju 2016. godine, prije nego što je stigao Pušnik, Kos je razgovarao i sa Željkom Kopićem, koji je također jedan od mogućih kandidata za trenera. Doduše, nezgodno zvuči da je dobio otkaz u Koprivnici, ali Kopić je tamo izdržao duže od svih, uz sasvim dobre rezultate s obzirom na igrački kadar. Slaven Belupo je kod Kopića igrao dobar nogomet...

Linker
13. travanj 2024 23:21