Reuters / Andrew Couldridge Livepic
JAVLJA SKY SPORTS

NA POMOLU SENZACIONALNI TRANSFER? Jose Mourinho otjerao legendu Manchester Uniteda - Slavenu Biliću

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. ožujak 2017. 14:04

Legendi Manchester Uniteda bliži se skori kraj na Old Traffordu. Wayne Rooney sprema se napustiti kultni stadion, a kao prvi u red 'progurao se' West Ham, javlja Sky Sports.

Klub iz istočnog Londona kojeg vodi Slaven Bilić, svim silama želi dovesti najboljeg engleskog strijelca svih vremena, koji je već dugo 'šikaniran' od strane Josea Mourinha. Otkako je portugalski stručnjak preuzeo 'crvene vragove' u lipnju prošle godine, Rooney se samo devet puta našao u početnoj postavi.

Rooney ima ugovor do ljeta 2019. godine, no kako pišu Englezi sigurno neće dočekati kraj u Unitedu već ga je klub voljan prodati i na kraju ove sezone.


Wayne Rooney Amazing Goals, skills, Assists... by footballbestskill

Kinezi ga nisu uspjeli dovesti iako su sve do kraja njihovog prijelaznog roka, do kraja veljače, Guangzhou Evergrande, Beijing Guoan i Jiangsu Suning samo čekali dopuštenje i odluku kluba i igrača.

Bilić treba veliku igračku 'injekciju' i navodno je s vodstvom kluba dogovorio veliku potrošnju u prijelaznom roku. Odluči li, dakle, United pustiti Rooneyja, a njemu se ne ide u Kinu ili SAD, vrlo vjerojatno je da ćemo legendu engleskog nogometa gledati pod vodstvom bivšeg hrvatskog izbornika.

Linker
24. travanj 2024 22:54