Ronald Gorsic / Hanza Media / Hanza Media
OTIŠAO PUT BELGIJE

NAJBOLJI NOGOMETAŠ HNL-A NAPUSTIO RUJEVICU 'Neću zaboraviti da mi je Rijeka pružila priliku da ostvarim svoje snove, zauvijek će mi ostati u srcu'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. lipanj 2017. 20:56

Franko Andrijašević i službeno više nije igrač Rijeke. Hrvatski reprezentativac karijeru će nastaviti u redovima belgijskog Genta.

- Na početku najljepše hvala svima u Rijeci, od stručnog stožera, Uprave, Radne zajednice, mojih suigrača, svih ljudi koji rade u HNK Rijeka i koji su dali svoj doprinos osvajanju naslova prvaka i Kupa Hrvatske, rekao je Franko Andrijašević.

Andrijašević je bio jedna od najvažnijih karika u povijesnoj sezoni u kojoj je Rijeka osvojila duplu krunu.

Split, 111216.
Stadion u Parku mladezi.
Nogometna utakmica 19.kola 1.HNL izmedju RNK Split i HNK Rijeka.
Na fotografijii: Franko Andrijasevic slavi pogodak.
Foto: Vojko Basic / CROPIX
Vojko Basic / CROPIX / CROPIX

- Rijeka će mi zauvijek ostati u lijepom sjećanju. Jedno je sigurno, neću zaboraviti da mi je Rijeka pružila priliku da ostvarim svoje snove, osvojim dva trofeja i ostvarim ovaj transfer. Nadam se da sam se svojim igrama odužio i opravdao povjerenje kluba i navijača. Suigračima i Rijeci želim sve najbolje u idućoj sezoni i Ligi prvaka, bit ću njihov vjerni navijač. Još jednom, hvala na svemu, zaključio je Franko Andrijašević.

Iako Frankove kvalitete nikad nisu bile upitne, tek je dolaskom u Rijeku "eksplodirao" što mu je u konačnici priskrbilo i poziv u reprezentaciju. Franko je već u svojem debiju u dresu Rijeke na Poljudu pogotkom protiv Hajduka u pobjedi 4:2 najavio velike stvari. Kroz sezonu postigao je niz golova kojima je Rijeci izravno donio važne bodove u konačnici sakupivši 18 golova u 32 utakmice.

Linker
19. travanj 2024 08:36