Reuters / Carl Recine Livepic
NOVI IZAZOVI

NAJSKUPLJE BILIĆEVO POJAČANJE 'U RATU' S NAVIJAČIMA BIVŠEG KLUBA 'Nekada sam za njih bio heroj, a sada sam nula! Drago mi je da sam došao u veći klub'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. srpanj 2017. 17:11

Slaven Bilić i West Ham odrađuju dobar posao u ovom ljetnom prijelaznom roku obzirom kako su na Olimpijski stadion već doveli nekoliko zvučnih pojačanja koja bi u nadolazećoj sezoni trebala vratiti 'čekićare' u sam vrh engleskog nogometa.

Nakon Pabla Zabalete, Joea Harta i Marka Arnautovića, u West Ham je stiglo još jedno veliko pojačanje. Slaven Bilić tražio je pravo napadačko ime, a to je na kraju i dobio jer u redove njegovih 'hammersa' stigao je Javier Hernandez Chicharito. Klub iz istočnog Londona je za 29-godišnjeg napadača meksičke reprezentacije Bayeru iz Leverkusena platio 16 milijuna funti.

Iako je Meksikanac najzvučnije ime West Hamovog mercata, valja istaknuti i Marka Arnautovića koji je proteklih sezona pružao sjajne partije u dresu Stokea, a odlaskom u London srušio je i klupski rekord kada su transferi u pitanju (24 milijuna funti).

Arnautović je istaknuo da je vrlo sretan što je došao u West Ham, ali jednako tako poručio kako je došao veći klub nego što je to bio Stoke City.

- Za navijače Stokea sam bio heroj, a sada sam nula. Ali, to je nogomet. Jedino što sada mogu reći je da sam sretan što sam došao u West Ham. Ovo je bila teška odluka za mene jer su me navijači Stokea podržavali u proteklim sezonama, ali htio sam isprobati nešto drugačije. Htio sam se priključiti West Hamu jer je za mene to veći klub i sa većim ambicijama. To možemo vidjeti po pojačanjima koje je klub već doveo - rekao je Arnautović za Sky Sport.

Linker
19. travanj 2024 19:55