REUTERS/Heino Kalis
ASTRONOMSKA ODŠTETA

NAJVEĆI TRANSFER OVOG LJETA VEĆ JE NAPRAVLJEN, A DA NISMO NI ZNALI? Jedan od najtraženijih napadača se povjerio prijateljima i rekao gdje ide?

Piše: Toni RončevićObjavljeno: 01. srpanj 2017. 09:59

Napadač Real Madrida Alvaro Morata povjerio se prijateljima i otkrio da ide u Manchester United, pišu strani mediji.

Morata je duže vrijeme na meti Josea Mourinha, a odšteta bi trebala iznositi 70 milijuna eura. Španjolski napadač je razgovarao s portugalskim stručnjakom koji ga vidi kao zamjenu za sjajnog Zlatana Ibrahimovića.

Realovci planiraju kupiti Kylliana Mbappea, nije isključen dolazak još ponekog zvjezdanog napadača, dok 24-godišnji Morata niti dosad nije bio član udarne postave, iako valja reći da je sjajno koristio pruženu minutažu: zabio je 15 pogodaka u 26 lanjskih nastupa u Primeri.

Ukoliko je zaista istina da je sve već praktički dogovoreno, onda je Moratin transfer najveći ovog ljeta - zasad prvo mjesto drži Bernardo Silva kojeg je kupio Manchester City od Monaca za 50 milijuna eura.

Činjenica da bi bio nasljednik legendarnog Ibrahimovića garantirala bi mu povlašten status i mjesto u prvih 11, što je dosad bio glavni problem s obzirom da se niti ranijih godina (2012.-2014.) nije mogao nametnuti u Realu.

Linker
18. travanj 2024 02:37