Emilio Andreoli/Getty Images
'IVAN MORA POŠTIVATI UGOVOR!'

NAJVEĆI TRANSFER U HRVATSKOJ POVIJESTI PROPADA ZBOG PAR MILIJUNA?! Najviše će ispaštati sam Perišić, ali potencijalno i hrvatska reprezentacija!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. srpanj 2017. 17:01

Transfer Ivana Perišića iz Intera u Manchester United ponovno je jedna od glavnih tema u talijanskim medijima, a o svemu se još jednom izjasnio i novi trener 'crno-plavih', Luciano Spalletti.

"Mi imamo jake igrače i sasvim je normalno da ih ostali veliki klubovi žele. Perišić je sjajan igrač i nama vrlo važan, ima ugovor i mora ga poštivati. Računamo na njega za početak sezone i želimo ga zadržati. Prava ponuda još uvijek nije stigla, no ukoliko se pojavi onda ćemo se morati rastati. Naravno, u tom slučaju morat ćemo i pronaći kvalitetnu zamjenu jer nam trebaju takvi igrači", rekao je Spalletti.

Podsjetimo, Jose Mourinho ponudio je Talijanima 45 milijuna eura plus pet milijuna eura bonusa, no tvrdi pregovarači iz Milana ne žele pustiti svog krilnog napadača ispod 55 milijuna eura.

Razvuče li se ovo pregovaranje dulje kroz vrijeme u kojem traje ljetni prijelazni rok, zbog svega bi najviše mogao ispaštati sam Perišić koji ne bi prošao kvalitetne pripreme i, kako smo to već puno puta viđali u sličnim slučajevima, tražio formu kroz početak sezone, a u tom slučaju ispaštala bi i hrvatska reprezentacija kojoj je Ivan itekako potreban u nastavku kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo.

Linker
26. travanj 2024 08:10