Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
SADA SE ZNA

NAPOKON JE GOTOVO Završena je sapunica: Fiorentina je potvrdila gdje će hrvatski reprezentativac nastaviti svoju karijeru

Piše: HinaObjavljeno: 15. kolovoz 2017. 19:33

Hrvatski reprezentativac Milan Badelj ipak neće prijeći u slavni Milan nakon što je njegov sadašnji klub Fiorentina potvrdio da ostaje u Firenzi.

U priopćenju Fiorentine se navodi da novi stručni stožer na čelu s trenerom Stefanom Piolijem vidi "Badelja kao okosnicu momčadi u novoj sezoni". Novi trener "viola" Pioli, koji je u prošloj sezoni vodio Inter, pokazao je da itekako računa na hrvatskog veznjaka, kojeg su talijanski mediji već navodili kao novo pojačanje Milana, koji je ove sezone bio izuzetno aktivan u prijelaznom roku.

Badelj je u Fiorentinu došao iz HSV-a 2014. godine, a za "viole" je odigrao 81 utakmicu i postigao četiri gola. Interes za njegovim transferom pokazali su osim Milana i Inter i Roma.

S druge strane, Talijani javljaju da se očekuje da Nikola Kalinić u četvrtak stigne u Milano kako bi kompletirao svoj transfer iz Fiorentine.

Trakavica oko Kalinićevog transfera traje već mjesecima, a čini se da će za dva dana napokon svemu doći kraj. Premium Sport tvrdi da će Kalinić potpisati četverogodišnji ugovor za 'Rossonere' vrijedan tri milijuna eura po sezoni uz odštetu koja će se zajedno s bonusima popesti do 30 milijuna eura.

Linker
24. travanj 2024 02:11