REUTERS/Gonzalo Fuentes / REUTERS
KAKAV BI TO POSAO BIO

NASTAVLJA SE REALOVA BITKA ZA NAJSKUPLJEG IGRAČA SVIJETA Suigrač iz reprezentacije ga zove u Madrid: 'On je velika zvijezda, nadam se da će doći'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. studeni 2017. 22:56

Prije nekoliko dana svjetski mediji rapisali su o velikom interesu Real Madrida za usluge Brazilca Neymara koji je prošloga ljeta za vrtoglavih 222 milijuna eura potpisao za francuski PSG, a izgleda kako priča ide sve dalje i dalje.

Naime, posljednji u nizu koji 'priziva' svog sunarodnjaka u redove 'kraljevskog kluba' je i veznjak Reala Casemiro. Neymar se nakon samo tri mjeseca nakon što je potpisao za bogati PSG sve više povezuje s povratkom u Španjolsku. Real, navodno, želi učiniti sve kako bi Neymara učinio svojom idućoom superzvijezdom, jer Cristiano Ronaldo lagano ulazi u pozne igračke godine, a i sve više se spominje njegov odlazak iz Madrida.

- On je velika zvijezda i točno zna što radi. Veliki je igrač i uvijek je dobrodošao u Real Madrid. Nadam se da će doći, ali trenutno je sretan u svom klubu - poručio je Casemiro nakon remija Engleske i Brazila na Wembleyju.

Prije nekoliko dana stigla je i vijest kako 'Kraljevi' imaju paklen plan kojim namjeravaju slomiti vodeće ljude PSG-a, a kako prenosi Guardian, Real će za Neymara ponuditi određenu količinu novca te Garetha Balea i Tonija Kroosa.

Madriđani smatraju kako je Neymarova vrijednost oko 400 milijuna eura, a ovom ponudom smatraju kako bi to zadovoljilo apetite Parižana.

Linker
19. travanj 2024 19:52